Voitko katsoa Netflixiä VPN:n avulla?

Netflix

VPN:ää tarvitaan monenlaisiin asioihin. Yksityisyyden suojaus:n käyttämiseen. VPN:ää käyttäessäsi et varmistaa ennen palvelun hankimista. 

Vertailua

Erilaisia VPN:n palveluntarjoajia on runsaasti. Osa niistä on ilmaisia ja osamaksullisia. Kannattaako VPN:n käytöstä  maksaa vai riittääkö ilmainen versio? Useat ilmaiset VPN:t keräävät tulonsa mainoksilla. Se tarkoittaa sitä, että käyttäessäsi kyseistä palvelu, näytöllesi tulee paljon mainoksia ja ajan kanssa ne sattaavat alkaa häiritsemään. Vielä mainoksiakin huonompi asia ilmaisissa VPN:ssä on se, että palveluntarjoajat keräävät tietojasi ja myyvät niitä kolmansille osapuolille. Ei kuulosta hyvätä vai mitä? Osa ilmaisista VPN:stä voi olla jokseenkin kelvollisia yksityisyytesi turvaamiseen, mutta niillä et todenäköisesti voi katsoa Netflixiä. Miten sitten löytäsit itsellesi sopivimman VPN:n joka huolehtisi yksityisyytesi turvaamisesta ja voisit katsoa myös Netflixiä ja muita suoratoistopalveluita? Sinun kannatta vertailla erilaisia palveluntarjoajia ja valita niistä oman käyttösi sopivin. Millä tavalla vertailu olisi paras aloittaa?

Erilaiset VPN:t

Erilaisten VPN-palvelujen vertailu voi olla haastavaa. Yhdessä on yhtiä ominaisuuksia ja toisessa toisia. Yksi toimii yhteen toisten ohjelmien kanssa toinen toisten. Vertailuun voit halutessasi ottaa mukaan myös ilmaisia VPN-palveluitaa, mutta koska tarkoitus on löytää VPN joka tukee Netflixin katsomista, voi olla järkevää valita maksullinen VPN. Eikä vähiten siitä syystä, että et varmasi haluaa ilmaisten palvelujentarjoajien keräävän ja myyvän tietojasi eteenpäin! Netistä löytyy useita vertailusivustoja jotka ovat tehneet tutkimustyötä puolestasi. Sivuistoille on kerätty tärkeitä tietoja palveluista ja niiden tarjoajista. Toiset VPN:t tukevat ainoastaan oman maasi Netflixxin käyttöä, mutta paremmilla palveluilla voit käyttää myös USA Netflixiä ja se taas tarjoaa sinulle huomattavasti laajemmat elokuva- ja sarjapalvelu. Tämä on hyvä ottaa huomioon palvelun valinnassa. Saattaahan olla, että tykkät kovasti katsoa Netflixiä ja silloin laajempi valikoima tarjoaa sinulle huomattavasti enemmän katsottavaa. Vertaillessasi eri VPN-palveluita sinun kannattaa ottaa huomioon se, kuinka monella laitteella VPN:ä voi käyttää. Jos perheeseesi kuuluu 4 henkilöä ja jokainen tarvitsee VPN:n kannattaa katsoa, että palveluntarjoaja lupaa palvelun käytön kaikille neljälle. 

Vertailusivustot

Miten näitä vertailusivustoja voi löytää ja mitkä niistä kertovat yhteensopivuudesta Netflixin kanssa? Vertailusivustoja on paljon erilaisia ja toisissa kerrotaan laajasti jokaisesta palvelusta, kun taas toisissa on hyvin suppeasti tietoa. Netflixin toiminnasta löytyy tietoja ainakin vpnvertailu.fi sivustolta. Sivusto on vertaillut eri VPN-palveluita juuri suomalaisten näkökannalta. Vertailussa on pärjänneet parhaiten palvelut, joilla on palvelimia Suomessa (tämä takaa nopean toimivuuden)  ja ne, joilta on mahdollista saada palveluita suomeksi. Sivustolta löydät tietoja niin VPN:n käytettävyydestä Netflixin kanssa, kuin tiedot palvelun tarjoamasta yksityisyyden suojastakin. Yksi tärkeä valintakriteeri on tietysti myös hinta ja vpnvertailu.fi sivustolla on koottu myös palvelujen hinnat yhteen ja selkeään taulukkoon. Hinta vaihtele myös sen mukaan, kuinka pitkäksi ajaksi palvelun hankit. 1 vuosi on suhteessa paljon kalliimpi, kuin ostaa kerralla 3 vuoden sopimus. Sivuston tiedoista löydät myös palveluntarjoajan palvelimien määrän, tiedot toimintakielestä ja asiakastuesta. 

VPN:n hankkiminen

Valittuasi sopivan VPN:n pääset vertailusivuston vpnvertailu.fi:n kautta tilaamaan valitsemasi VPN-palvelun. Palvelun käyttöönotto on helppoa. Lataat ohjelman käyttämillesi laitteille, kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla ja pääset katsomaan Netflixiä. Jos olet ostanut Netflixin 4 yhtäaikaiselle käyttäjälle,pääsette nyt kaikki katsomaan Netflixiä VPN:n suojatessa yksityisyyttänne. Jos valitsit VPN:ksi sellaisen, joka tukee USA:n Netflixin käyttöä, pääsette katsomaan myös sitä silloin, kun VPN on päällä ja laitatte sijainniksenne jonkin paikan Yhdysvalloissa.

VPN puhelimeen

VPN:n vertailupalvelut ovat erinomaisia, koska niissä on tehty tutkimustyö puolestasi. Pääset tutustumaan suoraan valmiisiin yhteenvetoihin ja valitsemaan valintakriteerisi täyttävän VPN-palvelun.  VPN mahdollistaa oman sijaintisi salaamisen ja sen, että kukaan ei pääse keräämään tietojasi netistä. Käyttäessäsi pankkipalveluja tai muita palveluita, on tärkeää, että tietosi eivät joudu vääriin käsiin. Tämä korostuu erityisesti silloin, jos käytät ilmaisia wifejä. Ne vaarantaavat aina tietoturvasi ja VPN:n tärkeys korostuu entisestään. Netflixin katsomisen kannalta VPN antaa mukavan mahdollisuuden katsoa USA:n Netflixiä ja VPN mahdollistaa myös muiden maiden tv-kanavien katsomisen, kun valitset sijainniksesi eri maan. Jos haluat katsoa ruotalaisia tv-ohjelmia, laitat siis sijaintisi Ruotsiin ja menet vaikkapa STV:n sivulle kaatsomaan live tv:tä. Silloin näet sen heti suorana lähetyksenä.

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter

Lue lisää

Bloggaaja
Blogit

Kannattaako oman blogin perustaminen?

Kannattaako oman blogin perustaminen? Blogit ovat olleet keskuudessamme jo vuosikymmenen ajan. Siinä missä alussa niiden epäiltiin olevan ohimenevä ilmiö, on huomattu, että ne ovat tulleet